top of page

Om Sentrumsgården Tananger

Sentrumsgården Tananger eies og driftes av Madla Handelslag SA, og både Coop Mega Tananger, Coop Byggmix og Losen Spiseri er virksomheter som inngår i Madla Handelslag.

Tananger er ett av de få områdene i Norge der aldri Coop har kommet til med noen etablering. Derfor er det særdeles gledelig at vi nå kan ønske både gamle og nye kunder velkommen til Sentrumsgården Tananger med blant annet en stor flott Coop Mega butikk på 1450 m²

Kontaktinfo:

Varehussjef Øyvind Hegelstad

E: oyvind.hegelstad@coop.no

Bli medlem i Madla Handleslag

4% kjøpeutbytte for medlemmer

Coop medlemskort

Som medlem i Madla Handelslag får du 4% kjøpeutbytte på alt du kjøper i våre butikker, ved bruk av ditt medlemskort. Medlemskortet kan benyttes i alle våre butikker: Coop Mega Madla, Obs! Bygg Madla, Kafe’n, Expressen, Madla Bakeri, Extra Kvernevik og Coop Mega Tananger.
Handler du i andre Coop-butikker får du 1% kjøpeutbytte.

Andre fordeler for deg som er medlem i Coop, finner du på Coop.no

Coop bedriftskort

Ønsker du en enkel og effektiv hverdag når det kommer til innkjøp til bedriften? Coop Bedriftskort er en svært god og praktisk fakturaordning for bedrifter og organisasjoner. Med Coop Bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle butikkene til Madla Handleslag og hos utvalgte partnere. Spesifisert oversikt på varenivå og med mva koder gjør både regnskap og kontroll enklere for din bedrift. Inntil 300 000 kroner i kredittramme. Valgfritt antall kort tilknyttet hver konto.

Mer info her: https://coopbedrift.no/

Last ned medlemsappen

Ta med deg kuponger og tilbud i butikken.

bottom of page