top of page
1_coop.jpg

Et godt måltid starter med gode råvarer!

~ Velkommen til Coop Mega Tananger ~

Coop Mega Tananger

Vår nye store Coop Mega butikk bugner av varer! Her finner du et rikt utvalg med ferskvarer innen sjømat og kjøttvarer, egen salatbar og herlige ferdigretter. Vi har selvfølgelig et stort utvalg innen frukt, grønt og urter fra både fjernt og nær, og kortreist lokalmat fra lokale produsenter. Og sist men ikke minst, våre deilige og duftende bakverk fra vårt eget bakeri! Her finner du et stort utvalg av brød og kaker, for ikke å glemme våre delikate smørbrød! Du er hjertelig velkommen!

Coop Mega Tananger er en del av Madla Handelslag og som medlem får du 4 % kjøpeutbytte på alt du handler hos oss.

Kundeavis
Coop Mega

Alltid gode tilbud hos Coop Mega.

Åpningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

07:00 - 22:00

07:00 - 22:00

07:00 - 22:00

07:00 - 22:00

07:00 - 22:00

08:00 - 20:00

Stengt

Kontaktinfo:

Coop Mega Tananger
Risavika Havnering 12A
4056 Tananger

Telefon: 51 56 00 00
E-post: oyvind.hegelstad@coop.no

Bakevarer fra eget bakeri

Alle bakevarene kommer fra vårt eget bakeri, Madla Bakeri. I butikken selger vi våre egenproduserte brød og bakervarer. Hos oss får du garantert rykende ferske brød og småvarer av god kvalitet, og for ikke å glemme våre delikate smørbrød.

 

Kom og se utvalget! Du er garantert ferske varer hos oss.

Madla Bakeri er Madla Handelslag sitt eget bakeri. Siden 1910 har bakeriet vært en del av Madla Handelslag. Målet er at du som kunde skal få rykende ferske brød og småvarer i vår Mega-butikk hver eneste dag. Vi er kjent for våre gode brød.

Mega-7.jpg
Mega-3.jpg

Ferske råvarer og lokalmat

Det er i ferskvarediskene at du virkelig merker forskjellen på en lavprisbutikk og et supermarked. Våre ferskvaredisker er fulle av både kortreist lokal mat og importert mat, enten det er kjøtt, fisk, frukt eller grønt. 

I sesongen bugner det av kortreist frukt, grønnsaker og urter fra vår egen region som har noe av det beste som kan tilbys. Her finner du mye godt enten du er vegetarianer eller vil ha grønnsaker til fisk og kjøtt.

I kjøttdisken finner du alltid ferskt og mørt kjøtt enten det er okse, kalv, får eller svin. Kjøttet er enten ferdigpakket eller vi skjærer det opp for deg. Vi har alltid ferske reker og enten det er skalldyr eller fisk så skal alt ha topp kvalitet. Og det skulle bare mangle, for her i Tananger har det blitt fanget og servert sjømat i århundrer.

Last ned medlemsappen

Ta med deg kuponger og tilbud i butikken.

bottom of page